Industriële verhuizingen

Natuurlijk bent u ook voor verhuizen van uw machines bij Dick van Campenhout Industriële verhuizingen en kraanverhuur aan het juiste adres. Of het nu gaat om een machine van 100 kg, 1000 kg of 100.000 kg, voor onze gespecialiseerde machineverhuizers geen probleem...

Onze specialisten nemen u veel werk en zorg uit handen. Wij zijn er niet alleen voor uw (complete) externe verhuizing, maar natuurlijk ook voor verhuizingen of verplaatsingen binnen uw bedrijf. Niets is onmogelijk!

Door onze ruime ervaring werken wij georganiseerd, effectief en efficiënt. Daardoor heeft u te maken met nauwelijks of geen bedrijfsstilstand. Onze machine transporteurs hebben tal van professionele hulpmiddelen ter beschikking zoals heftrucks, vijzels, portalen en een uniek luchtkussen systeem waarmee zelfs de zwaarste lasten handmatig verplaatst kunnen worden.

DvC Kranen is een allround dienstverlener, ook tijdelijke opslag van uw machines of bedrijfsinventaris is voor ons geen probleem.

Wij vervoeren en (ver)plaatsen met onze moderne kranen, wagens en materieel onder andere: generatoren, trafo’s, spuitgietmachines, luchtbehandelingskasten, airco-units, brandkasten en ovens. Verder onder meer: verkoopautomaten, kantoormachines, medische apparatuur, horecakeukens en schakelkasten.

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het vervoer van kunstwerken zoals grote schilderijen en beelden. DvC Kranen helpt u graag aan een oplossing.

Ook bij industriële verhuizingen staan kwaliteit, flexibiliteit en veiligheid uiteraard centraal.
<< Terug   


Re-design by Gers.nl